top of page
IMG_9275_edited.jpg

OM MEG

Jeg er en 26 år gammel jente som er født og oppvokst i Sandnes, Norge. Allerede i en alder av åtte begynte jeg med sangtimer, noe jeg fortsatt driver med den dag i dag. Musikklinjen ved Vågen Videregående skole ble et springbrett for det jeg har jobbet med siden, nemlig musikal. Jeg avsluttet grunnskolen med å gjøre Alice i Alice i Eventyrland. 

Siden den tid har jeg fullført tre år på musikallinjen ved Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Her fikk jeg gjøre flere ulike oppsetninger som Company hvor jeg gjorde rollen som Joanne og Närmare Kanten hvor jeg fikk formidle den livlige og komplekse karakteren Ingvill. Min praksis ble gjort på Kulturhuset Spira i Jönköping hvor jeg var med i musikalen Spelman på taket. Her fikk jeg jobbe med tidligere teatersjef og regissør Staffan Aspegren i rollearbeidet for Chava. 

Våren 2020 medvirket jeg i musikalen Måndag hela veckan på Wermland Opera i rollen som Nancy, med regissør Markus Virta. Senere det året var jeg med i Staffan Aspegrens og Jan-Erik Sääfs nyskrivne musikal Camera på Kulturhuset Spira i Jönköping. Siden har jeg jobbet i Oslo hvor jeg i 2022 gjorde konserten Sondheim! med Renate Stridh i spissen på regi. Noen måneder senere medvirket jeg i Billy Elliot i rollen som Mrs. Wilkinson.

Neste prosjekt er Wicked på GöteborgsOperan. Her spiller jeg i ensemblet, samt cover for hovedrollen Elphaba. Se datoer for innhopp på fremsiden.

Om meg: About
bottom of page